Într-un articol publicat pe 17 octombrie, aminteam faptul că numele deputatului-general putinist ex-AUR Nicolae Roman este legat de episodul încercărilor sângeroase de înăbușire a Revoluției din 1989 de la Timișoara. Ca reacție, așa cum veți vedea la finalul articolului, deputatul Nicolae Roman a început să amenințe publicația noastră cu un proces.

ARTICOLUL ÎN CAUZĂ: Delir putinistoid la cote maxime: Deputatul Nicolae Roman vorbește despre „așa-zisul conflict” din Ucraina și face o paralelă caraghioasă între Dîncu și Kissinger

Însă, în urmă cu câteva zile jurnalistul Mălin Bot, care a dezvăluit la rândul său implicarea lui Nicolae Roman în evenimentele sângeroase din Decembrie 1989, a anunțat că a câștigat procesul împotriva deputatului-general exact pe această speță.

„Deputatul AUR, generalul Nicolae Roman, implicat în crimele Revoluției a hărțuit aiurea cu un proces civil. Curtea de Apel București a decis, din nou în acest proces, că eu mi-am făcut datoria de jurnalist și nimic mai mult și a respins acțiunea abuzivă a generalului criminal al Revoluției, făcut de AUR parlamentar”, a scris Mălin Bot pe Facebook.

podul.ro/articol/

Lasă un răspuns