Volodymyr Zelensky și soția sa Olena au devenit o sursă de inspirație și forță pentru milioane de oameni. Iată cum s-au cunoscut și când a început povestea de iubire dintre Volodimir și Olena Zelenski.

Volodymyr și Olena Zelensky s-au întâlnit în 1995

Prima Doamnă a Ucrainei, în vârstă de 44 de ani, l-a cunoscut pe carismaticul lider ucrainean în timp ce studia arhitectura la Universitatea Națională Kryvyi Rih.

Cu doar 12 zile mai tânără decât Volodimir, Olena, la fel ca soțul ei, a crescut în fostul oraș minier Krivi Rih din centrul Ucrainei. Deși au fost la aceeași școală, drumurile celor doi s-au intersectat de puține ori, scrie playtech.ro.

Povestea celor doi a început în anul 1995, când Zelensky – pe atunci student la drept – a rugat-o pe Olena să îi împrumute o casetă video pe care o avea asupra sa, deși vizionase filmul de opt ori înainte. Totul, pentru a avea o scuză pentru a-i cere numărul de telefon și a putea reuși să i-l returneze. Dragostea a înflorit, Volodimir descriind chiar că „s-a îndrăgostit profund, irevocabil” de Olena, confom Daily Mail.

mai mult la

/www.tvmania.ro/

Lasă un răspuns